Chefs' Arena juri uyesi Sinan Budeyri kimdir? Kac yasinda? - Egsot

Chefs' Arena juri uyesi Sinan Budeyri kimdir? Kac yasinda?

Milliyet'te yayınlanan habere göre:

Chefs' Arena jüri üyesi Sinan Büdeyri kimdir? Kaç yaşında? Chefs' Arena2nın bu akşam ekrana gelmesiyle birlikte seyirciler bu soruya cevap arayacak. İşte ünlü şefle ilgili detaylı bilgiler...

SİNAN BÜDEYRİ KİMDİR?

Şef Sinan Büdeyri 1984 yılında Gaziantep'te doğdu. Sinan Büdeyri çocukluktan itibaren ananesini izleyerek yemeğe lan ilginin arttığını söylüyor. İlerleyen senelerde bu ilgi kendini profesyonel kariyere dönüştürdü. Gaziantep Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1 yıllığına AFS programı dahilinde Amerika'ya gitti ve oradaki lisede pastacılık ve ekmekcilik üzerine dersler aldı. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. Ardından çeşitli kurumsal firmaların satış ve pazarlama bölümünde çalıştı.

Profesyonel aşçılık kariyeri ABD'deki ünlü Johnson and Wales Üniversitesi'nde başladı. Johnson and Wales'ten mezun olduktan sonra Miami, New York, Napa Valley ve California bölgelerinde Michelin yıldızlı restorantlarda şef olarak çalıştı. Per-Se, Daniel Restaurant ve Redd Napa bu restoranlardan birkaçı en bilinenleri. Başarılı şef Sinan Büdeyri yeni yarışma programı Chefs Arena'da yarışmacıların yol göstericisi olacak.

Haberin Devamını Oku

Kaynak: MİLLİYET

Kaynak Url:


Chefs

Yorum Gönder

0 Yorumlar