Chefs' Arena juri uyesi Pinar ishakoglu kimdir? Kac yasinda? - Egsot

Chefs' Arena juri uyesi Pinar ishakoglu kimdir? Kac yasinda?

Milliyet'te yayınlanan habere göre:

Chefs Arena bu akşam Kanal D'de başlıyor. Türk mutfağının önemli lezzetleri misafirlerin beğenisine sunulurken bu formatta gerçek mutfak, gerçek restoran ve gerçek müşteriler var. Bu yarışmanın bir jürisi de Pınar İshakoğlu... Peki, Pınar İshakoğlu kimdir? Kaç yaşında?

PINAR İSHAKOĞLU KİMDİR?

Pınar İshakoğlu Türkiye de bir ilki gerçekleştirmişti. Dünyada meşhur olan private chef mesleğini yani kişiye özel aşçılık servisini Türkiye'ye getirdi. Pınar İshaoğlu, Londra'da işletme eğitimi ve moda dünyasında Dolce&Gabbana, Ted Baker, Paul Smith gibi önemli markalarla çalıştı. Mutfak Sanatları Akademisini Chef&Owner bölümünü birincilik aldığı bitirme projesiyle tamamladı.

2009 yılında aşçılığa ilk başladığı zamanlarda ünlü İtalyan chef Maurizio Morelli ile çalıştı. Morelli'nin ekibinde Londra'nın meşhur bir restoranında sous chef olarak görev yaptı. Pınar İshakoğlu, 2 sene de Londra ünlü bir mekanda pastry chef olarak çalıştı. Şef Pınar İshakoğlu bu tecrübeleri ile Chefs Arena programında yarışmacıların yardımcısı olmaya onlara yol göstermeye geliyor.

Haberin Devamını Oku

Kaynak: MİLLİYET

Kaynak Url:


Chefs

Yorum Gönder

0 Yorumlar